Anmeldelser om Keto Eat&Fit

 • Mette
  Før vejede jeg 118 kg og troede ikke længere, at jeg kunne klare fedme. Lægen ordinerede en keto diæt til mig sammen med indtagelsen af ​​keto eat & fit kapsler. Jeg ville aldrig have troet, at det kunne være så let at tabe sig. I den første måned har jeg allerede tabt 21 kg, og jeg vil ikke stoppe der!
  Keto Eat&Fit
 • Peter
  Med alderen begyndte han at komme sig meget. Min kone forsøgte at sætte mig på en diæt, men i lang tid kunne jeg ikke holde det ud, jeg tænkte konstant på mad, jeg ville have kød. Jeg lærte om keto-dietten, som du har brug for at spise kød og fede fødevarer med, og besluttede at prøve det. Sammen med hende begyndte jeg at bruge keto eat & fit kapsler. Som et resultat - jeg spiser kød, men kilo forsvinder! Og ingen sult!
  Keto Eat&Fit
 • Helle
  Tidligere prøvede jeg at sidde på en keto-diæt, men jeg kunne ikke komme ind i ketose igen, den 3-4. Dag dukkede der alvorlig hovedpine op, og jeg brød sammen. En ven rådede mig til at tage Keto Eat & Fit kapsler sammen med kosten. med dem allerede den anden dag følte jeg en bølge af energi! I den første uge tabte jeg næsten 5 kg!
  Keto Eat&Fit
 • Susanne
  Jeg bruger Keto Eat & Fit kapsler regelmæssigt, når jeg går på keto-diæt. I en måneds brug formår jeg at tabe 10-15 kg, mens jeg ikke føler mig sult og ikke træner i gymnastiksalen.
  Keto Eat&Fit
 • Jens
  Keto Eat & Fit kapsler er meget nemme at tage, og sammen med en speciel diæt giver de en meget hurtig effekt. Personligt kunne jeg tabe 14 kg på bare en måned.
  Keto Eat&Fit
Brugerbedømmelse Keto Eat&Fit
4.4
22