Kost til de dovne: den nemmeste og sikreste måde at tabe sig på

Endnu en bekræftelse på, at det nye er det godt glemte gamle. Essensen af diæten for de dovne er den korrekte brug af vand. Det er den regel, vores bedstemødre holdt sig til. Ved at følge de nemme regler beskrevet i denne artikel, kan du slippe af med overskydende vægt på kun en måned.

Fordele ved en doven diæt

Sammenlignet med andre måder at tabe sig på, hjælper en dovenvandsdiæt dig med at gøre det mere komfortabelt uden risiko for sammenbrud og medfølgende psykologiske traumer.

pige drikker vand på en doven diæt
 1. Hvis du nøje overholder alle reglerne, kan du spise hvad som helst. Ingen grund til at tælle kalorier, tænke over menuen og tilberede kun diætmåltider, tag dig af varmebehandlingsmetoden.
 2. Der er ingen konstant følelse af sult, på grund af det faktum, at vand fylder hele mavens volumen. Plus, dens nul kalorieindhold.
 3. De indre organers arbejde forbedres, kroppen renses, hvilket gunstigt påvirker hudens tilstand - alt dette er hjulpet af en stor mængde væske, der forbruges.
 4. Vand er en fremragende metabolisk katalysator. Takket være hende forbrænder kroppen kalorier hurtigere og omdanner dem til energi. Kroppen begynder straks at vågne, det generelle velbefindende forbedres og døsigheden forsvinder.
 5. Den dovne diæt kan følges overalt: på ferie, på arbejde eller derhjemme. Der kræves ingen særlig træning eller livsstilsændringer.

Men den vigtigste fordel ved en diæt for de dovne er, at du kan nyde dine yndlingsgodbidder, især under feriefester. Du skal bare drikke den nødvendige mængde væske på forhånd og tabe dig med glæde.

Faktorer, der påvirker hastigheden af vægttab

At tabe overskydende vægt er en individuel proces og afhænger af, at kroppen taber sig. Kost til de dovne, er kun berømt for positive anmeldelser. Takket være vanddiæten kan du tabe dig fra 5 til 12 kg på en måned.

Faktorer, som hastigheden af vægttab afhænger af:

 • Maden en person spiser. På trods af det faktum, at du kan spise hvad som helst, skal det huskes, at en overdreven overflod af fedt, stivelsesholdigt og sødt bremser vægttabsprocessen. Det er også ønskeligt at reducere mængden af salt lidt.
 • Den samlede masse af overskydende vægt. Processen går hurtigere, jo mere den er. Hos slanke og tynde mennesker taber kroppen overskydende vægt meget langsommere.
 • Alder. Jo ældre personen er, jo dårligere er stofskiftet. Det er nemmere for unge at tabe sig.

Men i mange henseender afhænger effekten af personen selv. Nogle på vanddiæt taber sig 1 kg om ugen, andre opnår et vægttab på op til 5 kg i samme periode. Fysisk aktivitet vil fremskynde processen med at tabe sig. Fysisk uddannelse vil ikke tillade dig at miste elasticitet og synke huden, hvis en person har en stor mængde overskydende vægt.

vanddiæt til de dovne

Grundlæggende anbefalinger og regler

Det er tilrådeligt at overholde en doven diæt en gang om året, ikke mere end tre uger. Men hvis der er en god grund til at gentage det, er det nødvendigt at opretholde en pause mellem diætcyklusserne på mindst en måned. Den erhvervede nyttige vane med at drikke vand kort før måltider kan anvendes i daglig ernæring, men du bliver nødt til at reducere mængden af væske en smule.

Streng overholdelse af de grundlæggende regler vil give dig mulighed for at opnå succes i kampen mod ekstra pounds på kortest mulig tid.

 1. Efter reglerne for diæten for de dovne er det vigtigt kun at drikke rent stille vand. Drik ingen drikkevarer til måltider og i det mindste den næste time. Efter den tildelte tid kan du drikke te, kaffe eller urtete.
 2. Vand bør kun indtages råt og altid ved stuetemperatur. Under varmebehandling mister vand de fleste af sine nyttige mineraler og salte. Varm - accelererer stofskiftet og tilpasser kroppen til fødeindtagelse, mens du starter arbejdet i fordøjelseskanalen.
 3. Vand skal drikkes ikke kun 20 minutter før hovedmåltidet, men også før mindre snacks, selvom det er frugter, kiks eller frø. Som regel forsvinder ønsket om at få en snack for mange kun fra behovet for at drikke 2 glas væske.

Vand skal altid være i nærheden. Du kan købe en lille flaske med det ønskede volumen, så der ikke er problemer med at måle den nødvendige mængde væske.

Kost til de dovne - en omtrentlig menu

Før du starter en diæt, er det tilrådeligt at overveje en omtrentlig diæt. Streng overholdelse af madindtagelse i timen vil til tider øge ydeevnen. At øge forbruget af rå frugter og reducere sødt, fedtholdigt, melet og røget kød bidrager også til en hurtig fjernelse af overskydende vægt.

doven slankemad

Den daglige kostmenu for de dovne ser således ud:

Tid Menu
Morgenmad

7: 40 - 2 glas rent vand.

8: 00 - den sædvanlige morgenmad.

9: 15 - 9: 30 - kaffe eller te uden sukker.

9: 30 – 12: 40 Ubegrænset rent ikke-kulsyreholdigt vand
Aftensmad

12: 40 - 2 glas vand uden gas.

13. 00 - frokost med ethvert indhold af retter og kalorier.

14: 15 - 14: 30 te eller kaffe uden sukker.

14: 30 – 17: 40 Rens vand ved stuetemperatur i enhver mængde
Aftensmad

17: 40 - 2 glas rent vand.

18. 00 - middag efter smag.

19: 15 - 19: 30 enhver drink uden sukker.

19: 30 – 7: 40 I tilfælde af sult kan du drikke noget vand.

Vigtigste kontraindikationer

På grund af brugen af et stort volumen vand begynder mange nyttige stoffer at blive vasket ud af kroppen, især magnesium, natrium og calcium. Under diæten er det tilrådeligt at begynde at drikke et vitamin-mineralkompleks.

Kontraindikationer for at vælge denne vægttabsmetode:

 • Tredje semester af graviditet og amning.
 • Sygdomme i udskillelsessystemet, såsom problemer med nyrer, blære mv.
 • Hvis der er mangel på calcium i kroppen.
 • Du kan ikke holde en diæt for børn under 16 år.

Før du starter en diæt, bør personer med sygdomme i det kardiovaskulære system konsultere en læge. Det er heller ikke tilrådeligt at vælge denne metode for dem, der ikke kan lide at drikke vand.